2012-03-21 15:14:39• hírek • X

Új ajtómodellek az Imago Shopban

Továbbra is bejárati és beltéri ajtók széles választékával várja vásárlóit a szatmárnémeti Imago Shop, mely a megfelelő ajtók kiválasztásában nyújt segítséget. A kedvezményes árak és a kiváló minőség mellett az üzlet vezetői a vásárlóik igényeinek kielégítésére is összepontosítanak, így nem is csoda, hogy márciustól új ajtómodellek várják a boltba betérőket.

Négy éve szolgálja ki sikeresen ügyfeleit a szatmárnémeti Imago Shop, bejárati és beltéri ajtóbolt, úgy, hogy kínálata folyamatosan bővül a megrendelő igényeinek megfelelően. Ide betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakások és szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen nagy mennyiségű ajtó behozatalára képesek. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki vásárlóik igényeit, hiszen itt klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálunk.

A boltban kiváló minőségű bejárati ajtók bő felhozatala várja az építkezőket és felújítókat egyaránt: a minőségi Baron vasajtók közismerten a legmagasabb kategóriákba tartoznak, míg a Porta Doors típusból közel 4.000 félét biztosítanak. Mindemellett kínálatukban festett, fóliázott és természetes furnér ajtók is szerepelnek, és megoldásra lelnek mindazok, akik tartós darabot, illetve klasszikus vagy elegáns kivitelezést kívánnak.

A Verte Basic termékcsalád gyönyörű beltéri ajtók széles választékát kínálja az ide betérőknek: a termékeket úgy a klasszikus forma, az elegancia, mint az egyszerűség, a praktikusság és nem utolsó sorban a kiváló minőség jellemzi.

Az Imago Shop márciustól új ajtómodellekkel várja ügyfeleit, ezáltal is bizonyítva azt, hogy folyamatosan figyel vásárlói igényeire.

A Baron Lux típusba érkező modern, egyúttal elegáns ajtók esztétikus kivitelét a faburkolat biztosítja, a biztonságot pedig a fémszerkezet nyújtja. Az időtálló ajtók a gondos tervezésnek, erős vasalatnak, és precíz gyártásának köszönhetően hosszú évekig megbízhatóan és biztonságosan működnek. Az új modellek modernek egyúttal elegánsak, ezáltal mindenki ízlésvilágát kielégítik. 

A Baron Lux modellek mellett új kültéri vasajtók is érkeztek, melyek speciális technológiával készültek. Ezek a masszív szerkezetű ajtók már 420 lejtől kaphatóak az Imago Shopban.

Látogasson el az Imago Shop bemutatótermébe, ahol állandó kedvezményekkel és széles kínálattal várják ügyfeleiket!

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: